OM OS

Sønderborg Mønthandel blev etableret i april 2020, og er ejet af Allan Nielsen og Rene Danielsen. Allan og Rene har kendt hinanden i 40 år og deres venskab er især bygget op omkring deres fælles interesse for mønter, sedler og frimærker.

Mød Allan og Rene –  to gæve sønderjyder – herunder, hvor de fortæller lidt mere om, hvem de er. En ting er sikkert, de er glade for at byde dig velkommen til deres hjemmeside og glæder sig til at handle med dig.  

Rene Danielsen

Ejer | ansvarlig for mønter, sedler og medaljer

Lysten til at gøre denne mangeårige hobby til sit daglige levebrød, fik i starten af 2020 Rene til at skifte spor. Rene brænder for arbejdet med mønter og sedler og nyder hver dag muligheden for at komme ud at gøre en ny handel. Rene sætter en stor ære i at gøre sit arbejde godt og at levere en god service til sine kunder.

Rene har en bred viden indenfor mønter, sedler og medaljer.

Lige nu styres firmaet fra privatadressen i Sønderborg, men på sigt er ambitionen at åbne en fysisk butik i Sønderborg, hvor alle mønter, sedler og frimærker kan vises frem, så det dermed bliver muligt at nå ud til et endnu større publikum.

Allan Nielsen

Ejer | ansvarlig for frimærker, breve og postkort

Allans store passion for frimærker var en af de bærende grunde til, at han i oktober 2020 tog springet, og gjorde sin hobby til sin daglige levevej.

Allan har samlet frimærker siden sin tidlige ungdom, og det er nok primært takket være faderens interesse for at samle, at Allans egen passion for at samle overhovedet startede. I årene siden, har Allan oparbejdet en bred viden indenfor frimærker, breve, og postkort.

Allan står for det opsøgende arbejde, og er oftest den, der skaber kontakten til kunderne. Han er troværdig og det er vigtigt for ham at levere en god service til sine kunder.