Generelle oplysninger

Sønderborg Mønthandel

CVR NR : 41324066

Dybbøløstenvej 31, 6400 Sønderborg

Mail : rene@6400coins.dk – Tlf 29787643

Mail : allan@6400coins.dk – Tlf 40577933

Betaling

Sønderborg Mønthandel modtager betaling med Mobilpay samt bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og er inkl. moms.

Sønderborg Mønthandel bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Sønderborg Mønthandel sender post på alle hverdage. Alle varer leveres med GLS til din privatadresse, med mindre andet er aftalt i den pågældende ordre. Prisen for forsendelse og valgt leveringstype vil altid fremgå af din ordrebekræftelse.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på tlf. 29787643 eller mail rene@6400coins.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt inkludere dit ordrenummer.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du har ansvar for varen fra det tidspunkt, hvor du har modtaget den, til den er retur til os.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i den originale emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det indbetalte beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om at du fortryder købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen returneres til:

Sønderborg Mønthandel, Dybbøløstenvej 31, 6400 Sønderborg

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Sønderborg Mønthandel, Dybbøløstenvej 31, 6400 Sønderborg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf. nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos samlerforum og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige hos Sønderborg Mønthandel er indehaver Rene Danielsen

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Som registreret kunde hos Sønderborg Mønthandel, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: rene@6400coins.dk